خدمات شرکت‌های فناوری در زیر دریاها

شرکت‌های بزرگ فناوری در بخش های متفاوتی با هم در رقابتند. بخش‌های مختلفی مانند اپلیکیشن، ابر، خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی و سرویس‌های همراه که امروزه حوزه این رقابت‌ها به زیر دریا هم رسیده است. استفاده از کابل‌های ارتباطی زیردریایی ایده تازه ای نیست

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۹/۱۰ - ۰۰:۰۰:۰۰
  • تعداد بازدید: ۱۳۷۵
  • گروه: اخبار

شرکت‌های فناوری برای افزایش سطح خدمات خود، تعداد بیشتری از کابل‌های ارتباطی را در زیر دریا استفاده می کنند.

شرکت‌های بزرگ فناوری در بخش های متفاوتی با هم در رقابتند. بخش‌های مختلفی مانند اپلیکیشن، ابر، خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی و سرویس‌های همراه که امروزه حوزه این رقابت‌ها به زیر دریا هم رسیده است.

استفاده از کابل‌های ارتباطی زیردریایی ایده تازه ای نیست و در دهه 1850 میلادی از این کابل‌ها برای انتقال پیام‌های تلگراف استفاده می‌شد. امروزه کاربرد آنها، جابجایی داده‌های دیجیتال است.

 

خدمات شرکت‌های فناوری در زیر دریاها


به نقل از وب‌سایت  AITnews، در سال‌های اخیر شرکت‌های فیسبوک، گوگل، مایکروسافت و برای ارتقاء سطح خدمات خود و ارائه دسترسی هر چه بیشتر به کاربران، به سرمایه‌گذاری در زمینه توسعه کابل‌های اینترنتی در زیر دریا و اقیانوس روی آورده‌است. و بر همین اساس تا کنون پروژه‌های چند میلیون دلاری در این بخش شروع شده است.
 

یک نمونه از این اقدامات، راه‌اندازی کابل دریایی دونانت (Dunant) است که سواحل فرانسه را با ایالت ویرجینیا در شرق آمریکا به هم وصل می‌کند.
این کابل که بیش از 5700 کیلومتر طول دارد، ارتباطات اینترنتی بین اروپا و ساحل شرقی آمریکا را تقویت می‌کند.
 

نمونه دیگر، کابل Marea فیسبوک است که 6600 کیلومتر طول دارد و در عمق 5 کیلومتری اقیانوس اطلس جای گرفته است و می‌تواند داده‌ها را با سرعت 160 ترابیت بر ثانیه جابجا کند.
این شرکت‌ها همچنین در انواع پروژه‌های کابل‌کشی بین سنگاپور، استرالیا، ژاپن و آمریکا فعالیت دارند.
مثلاً فیسبوک در حداقل 6 کنوانسیون کابل‌های دریایی عضو است و این رقم برای گوگل به 13 مورد می‌رسد.

البته این کابل‌ها از جهات مختلف با یکدیگر فرق دارند. که از آن جمله می‌توان به تفاوت در فناوری به کار رفته در ساخت و سرعت انتقال اطلاعات اشاره کرد.
هر چند تحلیل گر شرکت TeleGeography معتقد است که در حال حاضر بیش از یک میلیون کیلومتر کابل‌کشی در دریا صورت گرفته، ولی نجم احمد یکی از مدیران فیسبوک می‌گوید ایجاد و راه‌اندازی یک کابل جدید به سه سال زمان نیاز دارد.

تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است!
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما