عملکرد دوربین مدار بسته و DVR هنگام قطعی برق

عملکرد دوربین مدار بسته و DVR هنگام قطعی برق

عملکرد دوربین مداربسته و DVR هنگام قطعی برق چگونه است؟

 

دوربین مداربسته ,برای کاریایی  بهتر در حفاظت و امنیت، نیاز به رعایت اصول نصب و نکات فنی دارد. یکی از نکات مهم، تامین برق اضطراری درهنگام قطعی برق دوربین های مدار بسته و DVR  است.

در این مطلب با انواع سیستم های تامین کننده برق در دوربین های مداربسته ، مزایا و معایب آن آشنا می شوید.


UPS چیست؟


یکی از رایج ترین سیستم های برق اضطراری UPS است. UPS از یک ترانس و تعدادی باتری ساخته شده است. هنگام اتصال ترانس به برق باتری ها شارژ می گردند و مواقع قطع برق، باتری ها وظیفه تامین توان الکتریکی تجهیزات متصل به UPS را به عهده می گیرد.


انواع دوربین مداربسته


ظاهرups به نظر ساده است اما به لحاظ ساختار تولید دارای پیچیدگی خاصی است.
مکانیزم کار درups تبدیل توان ازAC  به DC است. یکی از دلایل با بودن قیمت upsهمین تبدیل جریان الکتریسته است. دلیل دیگر تفاوت در آنلاین و آفلاین بودن ups  است.

در ups آفلاین در صورت وجود نوسان و قطعی برق، وقفه کوتاهی حدود 2 الی 10 ثانیه برای اتصال به ups به وجود می آید.در صورتی که در ups آنلاین بدون وقفه به کار خود ادامه می دهد.


CPS چیست؟


در تامین برق اضطراری دوربین های مدار بسته یکی از گزینه های مهم هزینه است. تبدیل برق AC به DC هزینه بر است. برای دوربین های مدار بسته می توان از دستگاه CPS استفاده کرد تا تبدیل برق DC به AC صورت نگیرد.

دستگاه CPS هزینه پایینی نسبت به یو پی اس دارد و به همین دلیل برای استفاده در دوربین مدار بسته گزینه مناسب تری است.

نتیجه مقایسه UPS با CPS:


UPS دارای کیفیت و توان بالاتری نسبت به CPS است. همچنین قابلیت اتصال انواع تجهیزات جانبی مورد استفاده با برق DC مانند مانیتور و ... را دارد. اما CPS  دارای قیمت بسیار پایین تری است. در نتیجه کارایی ups را ندارد.


چه دوربین مداربسته ای بخرم؟


نکته مهم در تجهیزات برق اضطراری دوربین مدار بسته:

میزان مصرف آمپردر انواع دوربین های مدار بسته و دستگاه DVR باهم متفاوتند.مثلا میزان مصرف برق در دوربین مداربسته تحت شبکه نسبت به دوربین آنالوگ بیشتر است. عواملی چون برد دید در شب و یا مدت زمان روشن ماندن دوربین بعد از قطی برق، در مصرف توان الکتریکی تاثیر دارد.

 طریقه نصب برق اضطراری برای دوربین مدار بسته:

در اتصال برق اضطراری برای دوربین مداربسته به دلیل خروجی 12 ولتی آن، نیاز به آداپتور و منبع تغذیه مجزا نیست. اما برای اتصال DVR به برق اضطراری نیاز به یک سوکت تغذیه دارید.
ابتدا نیاز به اتصال برق 220 ولتی به ورودی AC دستگاه است. سپس با در نظر گرفتن مثبت و منفی باتری داخلی را به برد دستگاه وصل کنید. در آخر تمام دوربین ها و دستگاه DVR خود را به خروجی های برق DC با توجه به مثبت و منفی آن وصل کنید.

در صورت نیاز و برای رفع عیب احتمالی در دوربین های مداربسته با متخصصین رایابان در ارتباط باشید.

تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است!
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما